dobroge.tv

Live

Curse de trap pe hipodromul din Mangalia

03 iunie 2021
Publicitate

După mulți ani de așteptare, Hipodromul din Mangalia revine în atenția pasionaților de curse hipice cu o nouă serie de întreceri. Asociația Calului de Trap și de Regia Națională a Pădurilor Romsilva organizează în această vară, în sudul litoralului românesc, Meetingului Estival de trap din 2021. Debutul oficial a avut loc la începutul lunii mai, iar în weekend este programată cea de a doua reuniune din cele șapte programate pentru acest sezon.

Cea de-a doua Reuniune din cadrul Meetingului Estival de Trap 2021 va fi organizată sâmbătă 5 iunie de la ora 15:45 pe Hipodromul Hergheliei Mangalia de Asociația Calului de Trap și de Regia Națională a Pădurilor Romsilva. Reuniunea va însuma cinci curse, din care una internațională, fondul total de premiere fiind de 21.000 lei.

Potrivit organizatorilor, în două dintre acestea vor fi acordate premiul Debutanților, pentru caii participanți în premieră la o cursă oficială, și premiul Mării Negre, pentru care se vor întrece și cinci echipaje din Bulgaria. De asemenea, la reuniune sunt așteptați să ia parte și câțiva antrenori și driveri de renume din Ungaria.

Anterior Meetingului Estival de Trap 2021, Hipodromul Mangalia a fost redeschis în 2015 după mulți ani de degradare, cu scopul de a găzdui periodic curse de trap, galop şi concursuri călare. În urma reamenajărilor realizate la vremea respectivă, Complexului Sportiv Hipodrom din cadrul Hergheliei Mangalia i s-a refăcut infrastructura necesară pentru a se ridica la un nivel competiţional, unde publicul iubitor de cai să poată admira competiţii hipice şi ecvestre.

Hipodromul Mangalia funcționează din 1973 în cadrul Hergheliei Mangalia, înființată în 1928 și aflată în proprietatea Statului Român. Din 2002, aceasta este administrată de Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233