dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța a ratat cupele europene

31 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul a ratat șansa de a evolua în cupele europene în sezonul următor. Formația constănțeană a cedat la limită, scor 1-0, în barajul pentru prezența în preliminariile UEFA Conference League, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Singurul gol al meciului a fost marcat cu noroc de fostul jucător al constănțenilor Adnan Aganovic.

Prima repriză a barajului care asigura prezența în cupele europene în sezonul viitor a aparținut celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Favorizați de avantajul terenului propriu și încurajați din tribune de suporteri, covăsnenii au pus o presiune uriașă pe elevii lui Cătălin Anghel și și-au trecut în cont numeroase ocazii de a marca. Cea mai mare dintre acestea s-a consumat după o jumătate de oră de joc, atunci când Cojocaru a făcut minuni și s-a opus șuturile elevilor lui Leo Grozavu.

Singurul gol al întâlnirii a venit însă după o bâlbâială în careu a constănțenilor, care nu au reușit să respingă mingea din fața porții. Fostul jucător al Viitorului, Adnan Aganovic, s-a luptat pentru o minge, Pedroso a vrut să degajeze, însă mingea s-a lovit de fotbalistul croat și a ricoșat în poarta constănțenilor. Artean putea restabili egalitatea imediat după revenirea de la cabine, dar execuția sa a întâlnit transversala porții celor de la Sepsi.

Ultima ocazie de a înscrie a Viitorului i-a aparținut lui Fernandes, cu zece minute înainte de final, însă șutul său a fost respins în afara terenului. S-a încheiat 1-0 pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, care s-a calificat astfel în premieră în cupele europene, urmând să fie cea de a patra reprezentantă a României în viitorul sezon competițional.

Din păcate, am făcut o primă repriză slabă și nu am reușit să controlăm jocul, să dominăm, să ne impunem. Nu am reușit să ținem de minge și să ieșim din pressingul foarte avansat. Cred că a doua repriză a fost una diametral opusă, în care am și controlat jocul și ne-am creat ocazii. Din păcate nu am reușit să marcăm și nu am reușit să ne calificăm mai departe”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua în turul al doilea preliminar al nou-înfiinţatei competiţii Europa Conference League, la fel ca şi vicecampioana FCSB şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova. Campioana CFR Cluj va evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233