dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, locul doi în Cupă

31 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a ratat șansa de a cuceri un trofeu în acest sezon. Constănțenii au fost învinși ieri în finala Cupei României la handbal masculin de Dinamo București, care a reușit astfel eventul. Elevii lui Djordje Cirkovic s-au luptat pentru fiecare minge, însă efortul depus de-a lungul acestui sezon și-a spus cuvântul astfel că au pierdut din ritm pe finalul meciului favorizând victoria dinamoviștilor.

Lipsiți de aportul lui Chikovani și Șandru, doi dintre jucătorii importanți ai echipei în acest sezon, HC Dobrogea Sud a reușit fără prea mari eforturi să se califice în finala Cupei României în acest sezon. În ultimul act, adversară le-a fost însă Dinamo București, campioana en titre, astfel că absența celor doi s-a dovedit esențială.

În ciuda acestor aspecte, elevii lui Djordje Cirkovic s-au ridicat la nivelul adversarilor lor, însă au pierdut din ritm pe finalul primei reprize, astfel că Dinamo a intrat cu avans de trei goluri la cabine, scor 13 la 10. Partitura s-a repetat în actul secund, unde HCDS a părut că are puterea de a reveni în joc, însă și de această dată efortul depus de-a lungul acestui sezon și-a spus cuvânt, iar dinamoviștii au profitat din plin.

S-a terminat în cele din urmă 27 la 20 pentru Dinamo București, care bifează astfel eventul în acest sezon, după ce în urmă cu o săptămână își trecuse în cont un nou titlu de campioană a României.

Sunt mulțumit. A fost un an extraordinar de greu, dar acum, după ce l-am încheiat pot să spun că sunt mulțumit. Întradevăr era loc și de mai bine, dar nu putem decât să fim optimiști pentru anul care urmează, pentru sezonul care urmează, să triem ce a fost rău, să facem mai puțin, iar ce a fost bine să înmulțim și să sperăm la un an și mai bun ca acesta. Dinamo este întradevăr o forță în handball-ul masculin românesc. Îi felicit pentru un sezon foarte bun pe care l-au avut. Deocamdată noi atât am putut și suntem mulțumiți”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

Eu zic că nu e rău. Cu toate problemele care au fost anul acesta, cu pandemia, cu accidentările, cu toate cele, eu zic că la lotul pe care l-am avut ne-am îndeplinit obiectivul și ne-am bucurat de handball și i-am bucurat și pe alții de handball. Sincer să fiu, ne-au cam lăsat bateriile. Am făcut o primă repriză extraordinară, după care în a doua repriză am găsit foarte greu drumul către gol și s-a văzut asta. Poate diferența este un pic prea mare, dar asta este”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud.

Pe lângă medaliile de argint, Daniel Vasile de la HC Dobrogea Sud a fost desemnat jucătorul finalei, în timp ce interul stânga Vitaly Komogorov și extrema dreaptă Ionuț Nistor au fost aleși în echipa ideală a turneului Final 4.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233