dobroge.tv

Live

Viitorul, la un pas de cupele europene

28 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul este la doar un pas pentru a-și asigura prezența în cupele europene în sezonul următor. Formația constănțeană a câștigat aseară semifinala cu Chindia Târgoviște, cu scorul de 3-2, și acum se pregătește de barajul cu Sepsi. Ultimul meci al sezonului pentru elevii lui Cătălin Anghel va avea loc duminică seară, la Sfântu Gheorghe.

Doar cinci minute a rezistat apărarea Viitorului în confruntarea cu Chindia Târgoviște, partidă decisivă pentru calificarea la barajul pentru Conference League. Asalturile formației de pe litoral în căutarea egalării au dat roade spre finalul primei reprize, când Artean a restabilit egalitatea după o lovitură de colț.

Dâmbovițenii au încercat să revină în avantaj prin Dumitrașcu, însă șuturile sale au fost apărate de Cojocaru. Și cum ocaziile se răzbună, cei care aveau să înscrie au fost tot elevii lui Cătălin Anghel. Fernandes și-a adus echipa pentru prima dată în avantaj imediat după revenirea de la cabine după o acțiune personală pe flancul drept.

Diferența de pe tabela de marcaj a rezistat doar 15 minute, pentru că rață a restabilit egalitatea cu un șut de la distanță, care a fost însă deviat în plasa porții apărate de Cojocaru.

Viitorul a dat lovitura de grație în finalul partidei, când jucătorii ambelor formații se pregăteau pentru prelungiri. Tsoumou a fost lansat excelent de Grădinaru și a trimis cu sânge rece mingea pe lângă Aioani. S-a încheiat 3-2 pentru FC Viitorul, care s-a calificat astfel în barajul pentru Conference League, ce va avea loc duminică seară, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ne bucurăm pentru că am reușit să câștigăm, am reușit să marcăm trei goluri și cred că și echipa a avut o exprimare bună în această seară. Dacă stăm să ne gândim foarte bine, principalul obiectiv a fost evitarea retrogradării. Am reușit să facem treaba asta, ne-a venit această oportunitate și încercăm să câștigăm și să ne calificăm mai departe. Cred eu că jucătorii încep să prindă încredere și rezultatele ne ajută să facem acest lucru”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

O dată cu acest succes pentru FC Viitorul a mai rămas acum un singur pas până la a-și asigura prezența în cupele europene în sezonul următor. Formația constănțeană va evolua duminică seară, la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, în barajul pentru un loc în Conference League. În cele două confruntări din acest sezon s-au înregistrat două remize. Startul partidei este programat la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233