dobroge.tv

Live

Semifinală cu Steaua pentru HC Dobrogea Sud

28 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud este aproape de o nouă finală contra lui Dinamo București. Aseară a avut loc tragerea la sorți a partidelor din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin iar sorții au decis ca Steaua București să fie adversara constănțenilor din semifinale. Partida este programată sâmbătă după amiază.

HC Dobrogea Sud are parte de un weekend de foc la București, acolo unde va avea loc Final Four Cupei României la handbal masculin. După disputarea partidelor din sferturi, joi seară a avut loc tragerea la sorți a confruntărilor din semifinale.

Potrivit țintarului, constănțenii vor da piept pentru un loc în marea finală cu Steaua București, formație care a terminat pe locul 8 în Liga Națională. Elevii lui Djordje Cirkovic pornesc cu prima șansă la victorie, mai ales că în cele două partide directe din acest sezon au bifat două victorii la diferență de patru goluri. În cealaltă semifinală se vor întâlni deținătoarea trofeului și totodată campioana României, Dinamo București, și CSM Bacău.

Învingătoarele din cele două partide se vor califica în ultimul act al competiției, care este programat pentru duminică, în Sala Polivalentă din București. Meciul dintre HC Dobrogea Sud și Steaua București este program să se dispute sâmbătă, cu începere de la ora 15.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233