dobroge.tv

Live

Probleme de efectiv la Viitorul

27 mai 2021
Publicitate

A mai rămas foarte puțin până la startul partidei dintre FC Viitorul și Chindia Târgoviște, care va decide echipa calificată în barajul pentru un loc în Conference League în sezonul următor. După ce s-au salvat în ultima etapă de la retrogradare, constănțenii speră acum să dea marea lovitură, asta deși Cătălin Anghel se confruntă cu mari probleme de efectiv.

FC Viitorul a fost echipa care a furnizat Chindiei singura înfrângere în play-out-ul Ligii Întâi, după ce constănțenii s-au impus la Târgoviște cu scorul de 2-0. Acel succes a contribuit într-o mare măsură la salvarea formației de pe litoral de la retrogradare, în condițiile în care dâmbovițenii aveau asigurată prima poziție a clasamentului la momentul respectiv.

Elevii lui Cătălin Anghel vor însă mai mult acum, în semifinala barajului pentru un loc în Conference League în sezonul următor, fază în care cele două echipe sunt din nou adversare. Diferența față de meciul din urmă cu o săptămână este că în această seară ambele formații se confruntări cu probleme de efectiv.

Am spus-o tot timpul, pentru noi orice jucător este important. Nu avem titular, nu avem rezerve. Întradevăr avem cei trei jucători care sunt la națională, au 21, care au primit o bine meritată vacanță. Pentru că au avut un sezon foarte încărcat. Se mai adaugă și o listă de jucători accidentați, cum ar fi Ghiță, Babunski, Matei, care are o problemă de ultimă oră și nu o să poată să evolueze. Însă, eu zic că Viitorul tot timpul are resurse, că vin de la Academie sau că sunt jucători seniori și sunt convins că cei care vor intra pe teren vor face un joc bun. Și să ne ajute să câștigăm”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul.

Probabil că se va simți lipsa lor, dar sunt convins că ceilalți colegi o să-și facă treaba bine”, a declarat Alin Dobrosavlevici, FC Viitorul Constanța

Chindia Târgoviște – FC Viitorul Constanța, contând pentru semifinala barajului pentru un loc în Conference League în sezonul următor, se dispută de la ora 20.30 pe stadionul din Buzău. Învingătoarea din această seară va juca duminică, meciul decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233