dobroge.tv

Live

Calificare fără emoții pentru HC Dobrogea Sud

27 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud s-a calificat în această dimineață în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin. Constănțenii au trecut fără mari emoții de partida cu Politehnica Timișoara și așteaptă acum numele adversarului din semifinale. Tragerea la sorți a partidelor din weekend este programată în această seară, în jurul orei 21.00, după disputarea ultimului meci din sferturile de finală.

HC Dobrogea Sud a avut parte de un meci mai lejer decât se aștepta în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Formația constănțeană a deschis seria confruntărilor din această fază a competiției joi dimineață, întâlnind pe Politehnica Timișoara.

Problemele cu care se confruntă bănățenii în acest sezon au fost speculate din plin de elevii lui Djordje Cirkovic, astfel că soarta partidei a fost tranșată în mare măsură încă din prima repriză.

Constănțenii au intrat la cabine cu un avans de cinci goluri, scor 16 la 11, fără ca adversarii lor să lase impresia că pot întoarce soarta partidei. În actul secund, formația de pe litoral a redus din turație pentru a-și menaja jucătorii, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 29 la 24 pentru HC Dobrogea Sud. În urma acestui rezultat, constănțenii s-au calificat în Final Four-ul Cupei României și așteptă acum să își afle nume adversarului din semifinale.

Am jucat extraordinar la faza asta și am controlat rezultatul de la început și mi se pare că am meritat victoria. Suntem fără un jucător care conduce atacul și un jucător de bază care conduce apărarea și din cauza asta este o victorie foarte-foarte importantă pentru noi”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Tragerea la sorți a partidelor din această fază este programată să aibă loc în această seară, în jurul orei 21.00, după disputarea ultimului meci din sferturi, care le aduce față în față pe CSM București și Dinamo București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233