dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, prima „finală” către cupele europene

26 mai 2021
Publicitate

Cu un decalaj de 24 de ore fază de data inițială, FC Viitorul dispută mâine seară prima partidă către participarea în cupele europene în sezonul viitorul. Formația de pe litoral întâlnește în deplasare pe Chindia Târgoviște în semifinala barajului de calificare în Conference League.

După ce s-a salvat de la retrogradare pe ultima sută de metri, FC Viitorul are șansa de a-și asigura acum și prezența în cupele europene în sezonul viitor. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, formația de pe litoral are de disputat două meciuri foarte dificile, în cadrul cărora doar victoria este cea care face diferența.

Primul obstacol în drumul elevilor lui Cătălin Anghel este Chindia Târgoviște, câștigătoarea play-out-ului Ligii Întâi în acest sezon. La prima vedere, urmărind confruntările din acest sezon dintre cele două formații, avantajul este de partea constănțenilor.

Două dintre cele patru meciuri directe disputate în acest sezon au fost câștigate de FC Viitorul, în timp ce alte două s-au încheiat la egalitate. În ciuda acestei statistici, Cătălin Anghel știe că va avea parte de o partidă incomparabilă cu cele de până acum.

Este o provocare pentru noi și sperăm ca mâine să facem un meci bun, un meci care să ne permită să mergem mai departe, la celălalt baraj. Este o finală. Fiecare echipă vrea să câștige, se poate întâmpla orice și trebuie să fim pregătiți pentru orice”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța

Potrivit regulamentului Ligii Profesioniste de Fotbal, barajul de calificare în Conference League se dispută pe terenul formației mai bine clasate la finalul sezonului, în cazul de față Chindia Târgoviște. Cum stadionul din Târgoviște nu este însă omologat pentru Liga Întâi, disputa va avea loc pe stadionul din Buzău, joi seară, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233