dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, pas cu pas spre câștigarea cupei

26 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud merge din aproape în aproape către îndeplinirea obiectivului în Cupa României la handbal masculin. Oboseala acumulată în decursul sezonului își spune din plin cuvântul asupra evoluției jucătorilor, astfel că antrenorul constănțenilor trebuie să improvizeze pentru a doza energia elevilor săi.

Așa cum era de așteptat, meciul de debut al celor de la HC Dobrogea Sud a curs într-o singură direcție. Formația constănțeană și-a respectat statutul de favorită certă la calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin și și-a trecut în cont victoria cu scorul de 32 la 28.

Principala preocupare a antrenorului Djordje Cirkovic a fost de a odihni cât mai mult jucătorii care au evoluat mai mult în ultima perioadă, pentru a fi într-o formă cât mai bună în fazele superioare ale competiției. Mai mult decât atât, aceștia vor trebui să depună un efort mult mai mare pentru a acoperi astfel cele două absențe din lotul HCDS-ului, Cikovani și Șandru.

Din câte se pare, cei doi nu vor putea fi recuperați în timp util pentru a fi folosiți în meciurile care urmează.

Fără Ciprian Șandru și Cikovani, nici Gabi Ilie nu a făcut în ultimele 10 zile niciun antrenament și prima idee a fost să trecem mai departe, dar și să jucăm toată lumea 20 de minute. Și eu zic că am reușit asta. Practic am jucat fără Vitali, fără Niculici, maxim 15 minute și asta a fost ideea. Avem energie și suntem pregătiți pentru cel mai important meci acum, joi.

Noi trebuie să dăm tot ce avem. Deci, competiția asta, turneul ăsta, favorizează echipe care au cel mai valoros și numeros lot. Asta e Dinamo. Și este clar. Dinamo e mare favorit să ia cupa. Dar noi mergem pas după pas. Primul meci pe care îl avem este joi și după aia vedem”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța

Joi dimineață constănțenii au parte de un prim test dificil în cadrul Cupei României. HC Dobrogea Sud va întâlni pe Politehnica Timișoara, o formație care a avut un sezon sub așteptări, însă rămâne un adversar redutabil. Partida este programată să aibă loc în Sala Rapid, cu începere de la ora 10.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233