dobroge.tv

Live

HCDS, victorie în Cupa României

25 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a debutat cu o victorie la ediția din acest sezon a Cupei României. Constănțenii au învins în această după amiază pe Magnum Botoșani, într-o partidă contând pentru optimile de finală. Joi, trupa de pe litoral luptă pentru un loc în careul de ași contra Politehnicii Timișoara.

HC Dobrogea Sud și-a respectat statutul de favorită și a obținut o victorie lejeră marți după amiază, în partida de debut la ediția din acest an a Cupei României la handbal masculin.

Lipsiți de aportul lui Chikovani și Șandru, ambii accidentați, constănțenii au învins într-o manieră categorică pe Magnum Botoșani, cu scorul de 32-28.

Pentru elevii lui Djordje Cirkovic greul abia acum începe. Ei vor lupta pentru un loc în careul de ași contra Politehnicii Timișoara (celor de la HC Buzău), formație în compania căreia constănțenii au avut de fiecare dată meciuri dificile.

Partida este programată să aibă loc joi după amiază, tot la București. În cazul în care se vor califica în faza următoare, constănțenii vor juca în weekend în Final Four-ul competiției, care se desfășoară în Sala Polivalentă din București.

Marea problemă a staff-ului tehnic de pe litoral este legată de efortul pe care vor trebui să îl depună constănțenii în eventualitatea disputării a patru meciuri în cadrul Cupei României.

Pentru partidele din Final Four, oficialii HCDS-ului speră să reușească să îi recupereze pe Chikovani și Șandru, astfel încât să aibă șanse reale la câștigarea trofeului și îndeplinirea obiectivului propus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233