dobroge.tv

Live

Fuziunea Farul-Viitorul prinde contur

24 mai 2021
Publicitate

Visul fanilor constănțeni ca Farul să evolueze din nou pe prima scenă fotbalistică a României se poate împlini mai devreme decât se preconiza. Vehiculata fuziune dintre Viitorul și clubul fanion al Constanței prinde tot mai mult contur, Gheorghe Hagi lăsând impresia ca este decis să se implice la Farul.

Conducerea FC Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni”, acesta a fost mesajul trimis în weekend de conducătorii lui FC Viitorul, care a aprins și mai tare speranțele suporterilor fariști că formația lor favorită va juca din nou în elita fotbalului din România.

Comunicatul echipei patronate de Gheorghe Hagi confirmă zvonurile apărute în ultima perioadă, potrivit cărora Ciprian Marica este dispus să renunțe la club și să fuzioneze cu Viitorul pentru a ține în viață pe FC Farul.

De altfel, din câte se pare clubul constănțean este din nou amenințat cu dispariția, la doar doi ani de când a fost preluat de fostul internațional român. Și asta din cauza faptului că municipalitatea nu mai pare dispusă să finanțeze activitatea de la FC Farul.

Tocmai din acest motiv, jucătorilor le-au fost desfăcute contractele și sunt liberi să se transfere acum la orice echipă fără pretenții financiare. Chiar dacă până la anunțata fuziune dintre Viitorul și Farul mai sunt multe aspecte de pus la punct, deja au început să apară și primele scenarii în privința modului în care vor active cele două cluburi din sezonul următor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233