dobroge.tv

Live

Raliu pe străzile din Mangalia

24 mai 2021
Publicitate

Mangalia a fost în weekend capitala automobilismului din România. În premieră pentru orașul de la malul mării a avut loc prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally. Marele câștigător a fost francezul Jerome France.

Francezul Jerome France, pe un monopost Formula Renault, a câştigat prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally, desfăşurată în weekend pe un circuit stradal în Mangalia.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, 30 de piloţi au luptat pentru victorie pe circuitul stradal de 3,75 de kilometri, iar în cele din urmă victoria i-a revenit lui France, după un duel palpitant cu Mihai Leu şi Costel Căşuneanu.

Căşuneanu, campionul naţional en titre, a avut un timp mai bun decât al francezului, însă a fost penalizat cu 3 secunde după ce a lovit o şicană de pe traseu, manevră interzisă.

La finalul întrecerii, Jerome France a comparat etapa de la malul mării cu celebrul circuit stradal de la Monte Carlo. Printre cei care s-au mai calificat în finală au fost Dani Oţil, Emil Ghinea, Aurelian Andronache, Istvan Beko, Ionuţ Moisii, Vlad Cosma, Zoltan Martincsek şi Vali Porcişteanu.

Câştigător în 2019 la Mangalia, Oţil a fost al patrulea, însă s-a confruntat cu probleme tehnice pe parcursul etapei. Următoarea etapă din Campionatului Naţional de Super Rally va avea loc în zilele de 18 și 19 iunie pe străzile din Târgu Mureş.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233