dobroge.tv

Live

Tomitanii, învinși la scor de campioană

24 mai 2021
Publicitate

Eșec așteptat pentru Tomitanii Constanța în fața Științei Baia Mare. Formația de pe litoral a fost învină într-o manieră categorică de campioana României, cu scorul de 80-17, suferind astfel cea mai severă înfrângere de la începutul campionatului. Constănțenii sunt pe ultimul loc în SuperLigă, cu 0 puncte după cinci etape.

Tomitanii Constanța n-a avut nici o șansă sâmbătă în fața campioanei României la rugby. Știința Baia Mare și-a respectat statutul de favorită în confruntarea de pe litoral, contând pentru etapa a cincea a SuperLigii.

Chiar dacă au venit la Constanța fără mai mulți titulari, ardelenii n-au avut nici un fel de emoții în a se impune în fața unei formații grav afectate de problemele financiare. În prima repriză, Baia Mare a marcat nu mai puţin de opt eseuri, față de cele două ale constănțenilor. În aceste condiții, la pauza dintre reprize Știința a intrat la cabine cu un avantaj consistent, scor 54 la 12. Actul secund s-a desfășurat după același scenariu, cu formația maramureșeană dictând tonul pe stadionul „Mihail Naca“ din Constanța.

Sper norocul constănțenilor, adversarii lor au redus din turație, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 80 la 17 în favoarea Științei Baia Mare.

În urma acestui eșec, Tomitanii Constanța a bifat a patra înfrângere din tot atâtea partide disputate în actualul sezon al SuperLigii de rugby.

Formația de pe litoral este ultima în clasament, fără nici un punct. În runda următoare, pe 29 mai, Tomitanii vor evolua tot pe teren propriu, la Constanța urmând să vină SCM Timișoara.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233