dobroge.tv

Live

Viitorul speră la cupele europene

20 mai 2021
Publicitate

Meciurile din ultima etapă a play-out-ului au adus pentru Viitorul nu numai salvarea de la retrogradare, dar și o nesperată șansă de a evolua în cupele europene în sezonul următor. Pentru asta însă, constănțenii au de disputat încă două finale, prima fiind programată peste aproximativ o săptămână, contra Chindiei Târgoviște.

Chiar daca a terminat pe locul trei al clasamentului play-out-ului, Viitorul a profitat de faptul că UTA Arad nu avea licență pentru cupele Europene, astfel că formația de pe litoral s-a calificat în play-off-ul pentru Conference League. În aceste condiții, constănțenii își vor amâna intrarea în vacanță cu cel puțin o săptămână.

Ne bucurăm și pentru acest lucru. Avem o săptămână să pregătim un joc care este la fel de important și vom încerca să o facem cât mai bine pentru a câștiga jocul”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Barajul pentru UEFA Europa Conference League, dintre Chindia și Viitorul, se va disputa peste o săptămână, de la ora 18.30. Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului, în cazul de față Chindia Târgoviște.

Câştigătoarea va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, în data de 30 mai 2021, cu echipa care va termina pe locul trei în play-off-ul Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233