dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța a scăpat de retrogradare

20 mai 2021
Publicitate

Final electrizant de sezon în Liga Întâi. Ultima etapă a play-out-ului a fost marcată de tensiunea din teren, aproape fiecare echipă care a jucat ieri fiind concentrată mai degrabă să nu primească gol, decât să forțeze victoria. Performera zilei a fost de departe FC Viitorul, care s-a salvat de la retrogradare și s-a calificat în play-off-ul pentru Conference League.

Miza ultimei etape și-a pus din plin amprenta asupra jucătorilor Viitorului și Astrei în ultimul meci din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal. Prima repriză a fost una în care ambele formații au căutat să se închidă în fața adversarului, decât să atace poarta adversă. Prima ocazie a apărut abia după o oră de joc și a aparținut constănțenilor.

Jocul din teren s-a animat abia în minutele de prelungire ale partidei. Tsoumou a ratat dintr-o poziție incredibilă după ce a fost servit ideal de Boboc, pentru ca în al cincilea minut al prelungirilor Chițu să dea lovitura de grație. Mijlocașul constănțenilor a luat o acțiune pe cont propriu în careul Astrei și a șutat la poartă, luându-l prin surprindere pe Popa.

S-a încheiat 1-0 pentru Viitorul, care a scăpat de locurile de baraj, dar și-a asigurat și prezența în play-off-ul pentru Conference League, alături de Chindia Târgoviște.

Este o seară frumoasă. O seară în care suntem foarte fericiți că am reușit să ne îndeplinim obiectivul și țin să felicit jucătorii, staff-ul, pe toată lumea din club și bineînțeles și pe Gică pentru că ne-am îndeplinit obiectivul. A fost un efort comun în care principalii actori sunt jucătorii și de-aia am spus-o la început. Vreau să-i felicit încă o dată pe această cale”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

În urma rezultatelor înregistrate miercuri seară, Astra Giurgiu și Politehnica Iași au retrogradat direct din Liga I de fotbal, în timp ce FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa meciuri de baraj pentru menţinerea în eşalonul de elită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233