dobroge.tv

Live

Costinești, capitala baschetului juvenil

20 mai 2021
Publicitate

Stațiunea Costinești se pregătește să devină capitala baschetului juvenil din România. Federația Română de specialitate a anunțat la începutul acestei săptămâni programul competițiilor ce vor avea loc în această vară pe litoralul românesc pentru cei mai mici dintre baschetbaliști.

Luna iulie se anunță plină de baschet pentru stațiunea Costinești. După un an de pauză, cauzată de pandemia COVID-19, Federaţia Română de Baschet, în parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret, va organiza în această vară, tradiţionalele întreceri de la malul mării dedicate celor mai mici baschetbalişti.

Ca şi în ediţia din 2019, întrecerile se vor disputa pe terenurile în aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costineşti. Ca noutate absolută, Federaţia Română de Baschet organizează şi competiţii similare dedicate baschetului 3x3.

Astfel, la fel ca în ediţiile precedente, întrecerile se vor desfăşura de-a lungul a trei săptămâni, pe categorii de vârstă. În intervalul 28 iunie – 3 iulie vor avea loc Festivalul Național de BabyBaschet și Festivalul Național de BabyBaschet 3x3, urmând ca în următoarea săptămână ambele competiții să fie organizate și pentru minibaschet.

În ultima săptămână, respectiv între 12 și 17 iulie, vor avea loc Campionatul Național U12 și Campionatul Național U12 la baschet 3x3.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233