dobroge.tv

Live

Meci de totul sau nimic la Ovidiu

19 mai 2021
Publicitate

Situație neașteptată în play-out-ul Ligii Întâi cu o singură etapă rămasă de disputat. Nu mai puțin de trei echipe pot ajunge în funcție de rezultatele obținute în această seară, fie pe loc retrogradabil, fie pe loc de cupe europene. Printre acestea se numără și Viitorul, care întâlnește la 18.30, la Ovidiu, pe Astra Giurgiu.

Ediția din acest an a Ligii Întâi la fotbal este de departe una dintre cele mai disputate din ultimii ani. Dacă la vârful ierarhiei lucrurile sunt clare, cu CFR Cluj câștigând aseară al patrulea titlu de campioană consecutiv, la coada clasamentului situația este foarte complicată.

Nu mai puțin de șase echipe sunt angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, fie direct, fie prin ocuparea locului de baraj pentru menținerea în Liga Întâi. Viitorul Constanța se numără printre acestea și, chiar dacă a arătat o formă slabă în actuala ediție de campionat, nu exclude și posibilitatea de a juca în Europa în sezonul următor.

Prioritatea este însă salvarea de la retrogradare, care depinde de rezultatul meciului din această seară, cu Astra Giurgiu.

Este și varianta aceasta, dar pentru noi cea mai important este evitarea barajului. Și pe urmă vom vedea dacă vom ajunge să jucăm acel meci. Am evoluat destul de bine, cred eu, în ultimele două partide, nu am primit gol. Am reușit să marcăm trei goluri. Sper să o ținem tot așa. Echipa are moralul foarte bun. Avem încredere”, a declarat Aurelian Chițu, FC Viitorul Constanța.

Eu cred că la meciuri de acest gen, exact cum am spus că e o finală, nu mai contează ce a fost înainte. Cred că ambele echipe vor da totul și vor încerca să-și apropie victoria. Așa că noi trebuie să fim mult mai stăpâni pe noi, mult mai inteligenți și să creăm ocazii din care să marcăm”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul.

Pe lângă avantajul terenului propriu, constănțenii au și avantajul moral față de adversarii lor din această seară. Dacă elevii lui Cătălin Anghel vin după două victorii în campionat, giurgiuvenii n-au mai câștigat o partidă de o lună, interval în care au înregistrat cinci înfrângeri și o remiză.

Acest parcurs a făcut ca Viitorul să se afle acum pe poziția a 11-a, la două lungimi de locurile care duc la baraj, în timp ce Astra Giurgiu este amenințată cu retrogradarea directă.

FC Viitorul Constanța – Astra Giurgiu, contând pentru ultima etapă a play-out-ului Ligii Întâi, începe la Ovidiu la 18.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233