dobroge.tv

Live

Viitorul își joacă viitorul în Liga Întâi

18 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul dispută mâine probabil cel mai important meci al sezonului. Constănțenii joacă pe teren propriu împotriva Astrei Giurgiu o partidă contând pentru ultima etapă a play-out-ului. Trupa pregătită de Cătălin Anghel are nevoie de cel puțin un punct din această confruntare pentru a scăpa de emoțiile retrogradării.

Miercuri seară, de la ora 18.30, este programat startul ultimei etape din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal. La finalul acesteia se vor stabili echipele care vor retrograda direct în eșalonul secund, dar și cele care vor disputa barajul de menținere.

Printre formațiile angrenate în această luptă se regăsește și FC Viitorul, care evoluează pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu. Ambele formații au nevoie de urgentă de puncte, însă obiectivele sunt diferite. Dacă giurgiuvenii sunt amenințați cu retrogradarea directă și, cel mai probabil, cu desființarea, formația de pe litoral speră să scape de orice emoție în acest final de sezon.

Tocmai din acest motiv, Cătălin Anghel dar și elevii săi se așteaptă ca meciul de miercuri seară să se dispute pe viață și pe moarte.

Da, poate fi considerată o finală pentru că ambele echipe își doresc să câștige. Va fi un meci foarte disputat. Însă, eu cred că avem capacitatea să facem lucrurile în așa fel încât să câștigăm meciul de mâine”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Da, este ultimul meci. O să fie un meci foarte greu mâine împotriva celor de la Astra. Este o echipă foarte experimentată, care știe să joace genul acesta de meciuri. Meciuri cu miză. Dar noi trebuie să ne gândim doar la victorie mâine pentru a fi siguri de evitarea barajului”, a declarat Sebastian Mladen, FC Viitorul Constanța.

Înaintea ultimei etape a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, nu mai puțin de șase formații sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării. FC Viitorul este deocamdată în afara pozițiilor care duc în eșalonul secund, fiind pe 11, la două lungimi de FC Voluntari, care se află acum pe loc de baraj.

FC Viitorul – Astra Giurgiu, contând pentru etapa a noua a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, se joacă miercuri seară, de la ora 18.30, pe arena centrală a bazei sportive de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233