dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța înfruntă liderul

14 mai 2021
Publicitate

Cu doar șase goluri înscrise în cele șapte etape ale play-out-ului jucate până acum, fotbaliștii Viitorului speră să răstoarne calculele hârtiei și să învingă cea mai bună defensivă din această fază a campionatului. Formația constănțeană joacă peste mai puțin de două ore la Târgoviște, contra Chindiei, o partidă care speră să o îndepărteze de zona retrogradării.

Chindia Târgoviște este de departe performera Ligii Întâi din această fază a campionatului. Dâmbovițenii sunt neînvinși în cele șapte meciuri disputate până în prezent, ocupă primul loc al clasamentului și au doar un singur gol primit.

Aceste cifre nu îi sperie însă pe fotbaliștii Viitorului, care speră să bifeze astăzi un nou succes în campionat, care să le aducă încă trei puncte în clasament și să mai înlăture astfel din pericolul retrogradării.

Pe de altă parte, constănțenii nu se pot lăuda cu o linie de atac foarte percutantă, ei reușind să înscrie doar șase goluri în meciurile disputate până acum în această fază a campionatului.

Sunt o echipă foarte bună, de asta sunt si pe primul loc. Noi sperăm mâine să înscriem goluri și să nu primim și să câștigăm meciul”, a declarat Radu Boboc, FC Viitorul Constanța.

Sigur că este un meci greu, meci dificil. Abordăm să câștigăm cele trei puncte. Sunt foarte importante în momentul de față. Este ca o finală. Mai avem două finale. Meciul următor este foarte important fiindcă venim cu un moral bun, după o victorie cu FC Argeș. Trebuie să legăm două victorii neapărat în acest campionat fiindcă am oscilat între victorii, egal, înfrângeri, iar acum este cel mai important să luăm cele trei puncte”, a declarat Răzvan Grădinaru, FC Viitorul Constanța.

Indiferent de rezultatul confruntării din această seară, lupta pentru evitarea retrogradării se va duce până în ultima etapă a play-out-ului. Constănțenii speră însă ca ultima rundă să îi găsească totuși într-o poziție cât mai favorabilă în clasamentul Ligii Întâi.

Nu o să avem nici noi nici nimeni din club liniște până nu ne vedem salvați de la retrogradare pentru că a fost un an dificil. Un an foarte ciudat, în care s-au întâmplat atâtea lucruri, un an greu, însă eu sper din tot sufletul ca noi să ne strângem încă o dată și să câștigăm mâine meciul pentru a ne apropia mai mult de obiectivul nostru”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei din această seară, Chindia Târgoviște este pe primul loc al clasamentului play-out-ului, cu 35 de puncte, în timp ce Viitorul este pe prima poziție din afara zonei retrogradării, cu 26 de puncte.

Chindia Târgoviște – FC Viitorul Constanța, meci contând pentru runda cu numărul opt a play-out-ului, se joacă de la ora 20.30 la Târgoviște, pe stadionul Eugen Popescu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233