dobroge.tv

Live

Viitorul vrea să învingă liderul

13 mai 2021
Publicitate

La împlinirea a patru ani de la câștigarea titlului în Liga Întâi, FC Viitorul speră să facă un pas important mâine seară spre salvarea de la retrogradare. Constănțenii joacă la Târgoviște, contra liderului Chindia, formație care este lipsită de orice griji după ce și-a asigurat locul în lupta pentru calificarea în Conference League.

Aflați la două puncte în fața formațiilor care ocupă în prezent locurile de baraj pentru menținerea în Liga Întâi, fotbaliștii lui FC Viitorul speră să facă vineri seară un pas important spre salvarea de la retrogradare.

Constănțenii joacă în deplasare, la Târgoviște, contra Chindiei, una dintre revelațiile play-out-ului și totodată singura formație fără înfrângere în cele șapte etape disputate.

În ciuda acestor aspecte, elevii lui Cătălin Anghel speră să profite de relaxarea dâmbovițenilor din această perioadă și să se întoarcă la Constanța cu punctele care să îi scape de orice griji pe acest final de sezon.

În precedentele două meciuri din actualul sezon dintre Chindia și Viitorul, cele două formații au terminat la egalitate. În istoria întâlnirilor directe însă, avantajul este net în favoarea constănțenilor, care au câștigat trei partide, în comparație cu formația din Târgoviște, care are un singur succes.

Este încă un meci extrem de important, așa cum sunt toate. Un meci în care întâlnim o echipă, zic eu, la fel ca și FC Argeș, echipe care au demonstrat că au valoare și că au putere și, cred eu, că nu întâmplător Chindia este pe locul pe care este și pe primul loc în play-out. Pentru că eu zic că au o echipă foarte solidă, sunt foarte organizați, foarte disciplinați și, cred eu, că este o echipă puternică”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Înaintea etapei cu numărul opt din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal, Chindia Târgoviște este liderul clasamentului, cu 35 de puncte.

De partea cealaltă, Viitorul este pe șase, cu 26 de puncte, cu două mai multe față de Astra Giurgiu și FC Voluntari, care se află pe locurile de baraj pentru menținerea în Liga Întâi.

Chindia Târgoviște – FC Viitorul Constanța se joacă vineri seară, în deschiderea rundei, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233