dobroge.tv

Live

Larisa Iordache merge la Jocurile Olimpice

22 aprilie 2021
Publicitate

Larisa Iordache este ultimul sportiv român care și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice din această vară. Gimnasta română s-a calificat aseară în finalele la individual compus, bârnă şi sol din cadrul Campionatelor Europene de la Basel, perfomanță care i-a adus automat și „biletele“ pentru Tokyo. Imediat după concurs, Iordache a ajuns la spital cu febră și dureri mari din cauza unei infecții la rinichi.

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri seară, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European găzduit de Basel, în Elveția. La această competiție, grație rezultatelor înregistrate miercuri seară, ea va evolua în finalele de la individual-compus, bârnă şi sol.

Potrivit Federației Române de Gimnastică, imediat după concurs, Larisa a ajuns la spital însoțită de antrenorul Cristian Moldovan și de doctorul delegației tricolore. Ea avea dureri mari și febră, iar în urma ecografiei și a CT-ului cu substanța de contrast, medicii au stabilit că este vorba despre o infecție a rinichiului drept.

În aceste condiții, Larisa Iordache va concura pentru medaliile Campionatelor Europene de Gimnastică, de la Basel, programate vineri și duminică, doar dacă medicii își vor da acordul, iar ea se va simți bine.

Dubla campioană europeană de la Mersin este singura gimnastă din România calificată în concursul individual de vineri și în finalele pe aparate de duminică, la bârnă și la sol. 16 medalii, dintre care șase de aur a câștigat Larisa Iordache la campionatele europene, ultimele patru, două de aur și două de argint, în decembrie, la Mersin, la prima competiție după accidentarea din 2017 și infectarea cu COVID-19.

România mai are doi gimnaşti calificaţi la Jocurile Olimpice, Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233