dobroge.tv

Live

Tomitanii, fără bani și fără rezultate

01 aprilie 2021
Publicitate

Problemele financiare pun în pericol viitorul celor de la Tomitanii Constanța în rugby-ul din România. Formația de pe litoral a anunțat că nu va participa la ediția din acest an a Cupei României și nu știe deocamdată dacă se va înscrie în SuperLiga Națională.

După ce a terminat cu greu sezonul trecut, reprezentanta Constanței pe prima scenă a rugby-ului din România, Tomitanii, se confruntă din nou cu mari probleme financiare. Tocmai din această cauză, formația de pe litoral a decis să nu participe la prima competiție a sezonului, Cupa României, care va debuta în acest weekend.

Astfel, potrivit Federației Române de Rugby, la startul acestei s-au aliniat doar cinci formații. În pericol este pusă inclusiv participarea constănțenilor în noul sezon al SuperLigii Naționale, care ar urma să debuteze la finalul acestei luni. Tomitanii Constanța așteaptă finanțarea din partea autorităților locale și încearcă să se organizeze în timp record pentru o participare onorabilă, alături de cele mai puternice echipe din țară.

Din păcate pentru conducătorii formației de pe litoral, aceasta a fost înjumătățită față de sezonul trecut, în care au bifat o singură victorie, și aceea în meciurile de clasament.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233