dobroge.tv

Live

Revenire spectaculoasă pentru Halep la Miami

26 martie 2021
Publicitate

Simona Halep a debutat cu o victorie la Miami Open. Constănțeanca, a treia favorită a turneului american, s-a impus azi noapte în fața franțuzoaicei Caroline Garcia după trei seturi și aproape două ore de joc.

Pauza prelungită care a urmat după primul turneul de Grand Slam al anului a scos-o din ritm pe Simona Halep. 

Constănțeanca a început greoi meciul de debut de la Miami Open, din turul secund al turneului american, contra franțuzoaicei Caroline Garcia. Cotată cu a treia șansă la câștigarea trofeului, Halep a cedat primul set cu scorul de 6-3, pentru ca imediat să își piardă și serviciul în startul celui de-al doilea parțial. 

Ea a început să conteze în joc abia la jumătatea setului secund, după ce a mai salvat o minge de break, pentru ca imediat după să egaleze soarta la game-uri și la seturi. În decisiv, Garcia a picat complet și nu a mai avut nici o replică fața lui Halep, care a închis meciul după un sec 6-0. 

În urma acestui succes, constănțeanca şi-a asigurat un cec de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA. Halep o va înfrunta în turul al treilea pe letona Anastasija Sevastova. Cele s-au mai întâlnit de nouă ori până acum în circuit, românca aflându-se în avantaj cu scorul de 6-3 la confrutările directe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233