dobroge.tv

Live

Meciuri amicale pentru echipele constănțene

25 martie 2021
Publicitate

Chiar dacă fotbalul din România a intrat într-o scurtă vacanță datorită meciurilor echipelor naționale, formațiile constănțene își continuă pregătirea. Cele două reprezentante ale Constanței în primele două eșaloane, Viitorul și Farul, și-au programat câte un meci amical tare în acest final de săptămână.

Despărțite de șase puncte în lupta pentru un loc în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal, FC Viitorul Constanța și FC Argeș Pitești își vor măsura forțele la finalul acestei săptămâni într-un meci amical.

Cele două prim divizionare se vor confrunta la Centrul Naţional de Pregătire al Federației Române de Fotbal de la Buftea, profitând astfel de pauza pe care a luat-o întrecerea internă ca urmare a meciurilor echipelor naționale.

Meciul de pregătire este programat pentru vineri, cu începere de la ora 13.30. Viitorul și FC Argeș s-au mai întâlnit de două ori în actuala ediție de campionat, piteștenii reușind să se impună pe teren propriu, în timp ce confruntarea de la Ovidiu s-a încheiat la egalitate.

După Viitorul, FC Farul are și ea programată o partidă amicală. Constănțenii au rămas în Bănie după meciul cu U Craiova 1948, ultimul pentru ei în sezonul regular al Ligii a doua, pentru un scurt stagiu de pregătire și pentru a disputa un meci de verificare cu Universitatea Craiova, echipa de pe locul al treilea în Liga 1.

Confruntarea este programată să aibă loc de la ora 12. FC Farul se află pe locul al treilea al clasamentului Ligii a doua și duminică, în funcție de rezultatele ultimei etape, va afla dacă s-a calificat în play-off-ul de promovare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233