dobroge.tv

Live

Gheorghe Hagi dezminte speculațiile

23 martie 2021
Publicitate

Gheorghe Hagi naște discuții chiar și când stă departe de fotbalul din România. „Regele” a fost nevoit să dezmintă o serie de speculații apărute după un interviu în care lăuda naționala Statelor Unite ale Americii.

Ieșit de sub lumina reflectoarelor de aproximativ un an, de când a decis să renunțe la funcția de manager sportiv la FC Viitorul, Gheorghe Hagi a devenit din nou ținta speculațiilor.

„Regele” a fost nevoit să clarifice o serie de zvonuri apărute după un interviu în care și-a declarat aprecierea față de selecționata Statelor Unite ale Americii.

Potrivit unui comunicat trimis de FC Viitorul, clubul pe care Hagi îl patronează, el a transmis că nu a spus în niciun moment că va prelua naționala SUA sau că ar fi existat vreo discuție cu cineva în acest sens, subliniind că în presă au apărut speculații pe această temă, care sunt complet false.

Gheorghe Hagi nu este la prima situație de acest gen, în care iese cu precizări pentru a dezminți unele speculații. Ultima de acest gen s-a petrecut chiar la începutul anului, pe 4 ianuarie, când s-a zvonit că a mers în Scoția pentru a prelua pe Celtic Glasgow.


Sursă foto: FC Viitorul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233