dobroge.tv

Live

FC Farul Constanța, totul pentru victorie

23 martie 2021
Publicitate

Întreaga suflare faristă așteaptă cu interes partida din această seară, dintre U Craiova 1948 și FC Farul Constanța, de care depinde calificarea „marinarilor” în play-off-ul Ligii a doua. Elevii lui Ianis Zicu au fost încurajați de câteva zeci de suporteri veniți la stadion înaintea plecării spre Bănie și le-au promis acestora că vor da totul pentru îndeplinirea obiectivului

Este o partidă pe care cu toții o așteptăm cu foarte mult interes, dar ar trebui să fim echilibrați, să fim inteligenți și să nu ne apese foarte mult această intensitate și importanță a meciului pentru că atunci riscăm să cădem în latura cealaltă și să nu putem să fim noi.

Este important să înțelegem că până la urmă este un sport și trebuie să fim limpezi, să fim relaxați, să putem să jucăm fotbal ca să obținem ceva acolo trebuie să marcăm goluri și să câștigăm meciul”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Pentru marinari, care se află pe locul 4 al clasamentului, acesta este ultimul meci din sezonul regular, astfel că nu își permit să piardă confruntarea din Bănie dacă vor să termine în primele șase echipe ale clasamentului. De partea cealaltă, chiar dacă mai au de jucat încă o partidă în afară de cea cu Farul, oltenii își pot asigura calificarea în play-off încă din această seară în cazul unui succes.

U Craiova 1948 – FC Farul Constanța se joacă în această seară, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, cu începere de la ora 19.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233