dobroge.tv

Live

Meciul ultimei șanse pentru Farul Constanța

22 martie 2021
Publicitate

Dramatismul atinge cote maxime în finalul sezonului regular al Ligii a doua. Cu o singură etapă rămasă de disputat, nici o echipă din fruntea clasamentului nu este sigură de calificarea în play-off-ul de promovare. Printre acestea se numără și FC Farul Constanța, care joacă mâine seară, în deplasare, meciul decisiv cu U Craiova 1948. „Marinarii” au și varianta egalului, însă în acest fel ar sta la mâna rezultatelor înregistrate de celelalte contracandidate.

Situație neobișnuită în Liga a doua fotbal a României, cu o singură etapă rămasă de disputat. Nu mai puțin de 11 formații lupta cu șanse pentru prinderea unuia dintre cele șase locuri care asigură calificarea în play-off-ul de promovare, ele fiind despărțite de doar patru puncte.

Printre aceste formații se regăsește și FC Farul Constanța, care speră să facă acest pas după meciul de marți seară, contra ocupantei locului secund, U Craiova 1948.

Este meciul sezonului, dar asta pentru că băieții au muncit în această perioadă, au făcut aceste puncte care ne permit să depindem doar de noi. Este un lucru important pentru că sunt echipe care au investit de 3-4 ori mai mulți bani și nu au șansa ca la ultimul meci să joace și să depindă doar de rezultatul lor. Este o partidă frumoasă. Nu mă gândesc acum că Craiova vine după rezultatele negative din acest început de an. Au un nou antrenor. De fapt, mulți dintre ei au mai lucrat cu Eugen și sunt convins că, așa cum sunt oltenii, va fi o partidă intensă. Și ei, ca și noi, își doresc să câștige, cu toate că ei au șansa de a mai avea o partidă. Astfel, aceasta nu este decisivă, așa cum este pentru noi.”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Este finala acestui sezon, un meci foarte greu și trebuie să demonstrăm că locul în play-off este al nostru, pentru că am muncit un an de zile și nu trebuie să dăm cu piciorul la o asemenea șansă”, a declarat Alexandru Stoica, FC Farul Constanța.

Înaintea partidei de marți seară, care încheia practic etapa cu numărul 20 a Ligii a doua, U Craiova 1948 și FC Farul Constanța se aflau pe locurile doi, respectiv patru, la egalitate de puncte, ambele cu câte 31, despărțite însă de golaveraj.

În ultima rundă, „marinarii” vor sta, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Turris Turnu Măgurele.

U Craiova 1948 – FC Farul Constanța se dispută cu începere de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233