dobroge.tv

Live

Înfrângeri așteptate pentru BC Athletic

22 martie 2021
Publicitate

BC Athletic a încheiat cu două înfrângeri turneul de la Voluntari de săptămâna trecută. „Gladiatorii” din Tomis au cedat și în fața gazdelor de la CSO Voluntari, dar și în restanța cu U Banca Transilvania Cluj Napoca și au ajuns la 16 înfrângeri din tot atâtea partidei disputate în Liga Națională.

BC Athletic a fost departe de a produce surpriza în ultimele două meciuri disputate săptămâna trecută în turneul de la Voluntari. Formația constănțeană a cedat contra formației gazdă, CSO Voluntari, la o diferență de 23 de puncte, partida fiind încheiată cu scorul de 88 la 65.

Sâmbătă după amiază, „gladiatorii” pregătiți de Alexandru Olteanu au disputat și restanța cu ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca, singura formație cu victorii pe linie în Liga Națională la baschet masculin în acest sezon.

La fel ca și în disputa de marțea trecută, constănțenii nu au avut nicio șansă contra ardelenilor și au fost învinși acum la o diferență și mai mare, partida încheindu-se cu scorul de 96 la 45.

În urma rezultatelor în cadrul turneului organizat la sfârșitul săptămânii trecute, a urcat pe prima treaptă a clasamentului, cu maximum de puncte după 16 partide disputate.

De partea cealaltă, BC Athletic rămâne ultima clasată în Liga Națională la baschet masculin, cu 16 puncte obținute în 16 etape.

Pentru formația de la malul Mării Negre urmează weekendul viitor alte două meciuri, cu CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani, în cadrul unui turneu ce va avea loc la Focșani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233