dobroge.tv

Live

Simona Halep a plecat la Miami

19 martie 2021
Publicitate

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis. După mai bine de o lună de pauză, constănțeanca a plecat astăzi spre Statele Unite ale Americii, acolo unde va evolua începând de luni la turneul de Miami.

Ajunsă pe locul trei al clasamentului WTA după primul turneu de mare șlem al anului, Simona Halep se întoarce în circuit după o lună de pauză. Constănțeanca va participa începând de săptămâna viitoare la turneul de la Miami, acolo unde are de apărat 390 de puncte în ierarhia mondială.

Cum anul trecut întrecerea nu s-a ținut din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii iau în considerare rezultatele înregistrate în 2019, atunci când Halep a ajuns până în faza semifinalelor. Ea a plecat vineri spre Statele Unite ale Americii, după ce și-a făcut și rapelul anti-COVID-19, declarând pe aeroport că abia așteaptă să dispute primele meciuri la turneul de peste ocean.

Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut și antrenorul Daren Cahill, care i-a recomandat constănțencei să dispute câteva meciuri oficiale înaintea sezonul de zgură.

După turneul de la Miami, Halep se va întoarce în Europa, unde va evolua pentru România în Fed Cup, contra Italiei, apoi la turneele desfășurate de la Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.

În ierarhia mondială, Halep este pe locul trei, la aproape 600 de puncte distanța de japoneza Naomi Osaka, învingătoare în primul turneu de mare șlem al anului, Australian Open, și 2.000 de puncte WTA față de liderul clasamentului, australianca Barty Ashleigh.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233