dobroge.tv

Live

Ionuț Iancu a revenit la antrenamente

19 martie 2021
Publicitate

Vești bune pentru antrenorul HCDS-ului, Djordjie Cirkovic. Portarul formației constănțene și al naționalei României de handbal masculin, Ionuț Iancu, a revenit de aseară la antrenamentele echipei după ce s-a infectat cu COVID-19. El se pregătește acum intens pentru derby-ul cu CSM București, de săptămâna viitoare.

Pandemia de coronavirus l-a afectat și pe portarul celor de la HC Dobrogea Sud, Ionuț Iancu. Apărătorul formației de la malul mării a fost nevoit să stea în carantină în ultimele două săptămâni după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 și a ratat astfel atât antrenamentele la echipa de club, cât și convocarea la echipa națională a României pentru dubla cu Kosovo, din preliminariile Campionatului European de anul viitor.

Din fericire pentru antrenorul Djordje Cirkovic, Iancu a revenit de joi seară la pregătire alături de colegii săi și va fi disponibil pentru derby-ul cu CSM București, de săptămâna viitoare.

Partida, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale la handbal masculin, este programată pentru marți, cu începere de la ora 16.00, în cadrul unui turneu ce se va desfășura la Baia Mare.

Înaintea acestui meci, HCDS se află pe poziția a treia a clasamentului, cu 42 de puncte, în timp ce formația din capitală este pe patru, la șase lungimi distanță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233