dobroge.tv

Live

Mircea Rednic își critică șefii

18 martie 2021
Publicitate

Finalul partidei cu Chindia Târgoviște l-a găsit pe Mircea Rednic foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj. Pe lângă impreciziile de la finalizare, antrenorul constănțenilor a mai găsit câțiva vinovați pentru situația în care se află echipa de la malul Mării Negre.

„Nu pot să nu vorbesc, că văd că toată lumea vorbește. Singurul care nu vorbește sau singurul club care nu plânge și nu face scandal e Viitorul. Deci, au fost situații în care se putea acorda penalty fără nicio problemă. Și se adună. Și cu Craiova, și cu Mediașul în tur și acum cu Sibiu și acum a fost cu Grădinaru. Sunt momente în care ei nu au luat deciziile care trebuiau să le ia”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

Mircea Rednic a preluat-o pe FC Viitorul la începutul lunii decembrie a anului trecut, după ce experimentul cu spaniolul Ruben de la Barrera a eșuat.

În cele 16 partide în care a stat pe banca tehnică a constănțenilor, el a înregistrat două victorii, cinci înfrângeri și nouă rezultate de egalitate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233