dobroge.tv

Live

Egalul nimănui: a opta remiză pentru Mircea Rednic în 2021

18 martie 2021
Publicitate

FC Viitorul a mai făcut un pas greșit în Liga Întâi și a transformat calificarea în play-off într-un scenariu ce intră de acum în sfera miracolelor. Constănțenii au terminat la egalitate, scor 0-0, confruntarea cu Chindia Târgoviște și sunt la șase puncte de poziția a șasea. Aceasta a fost a opta remiză pentru Mircea Rednic în 2021, din 13 meciuri jucate, însă tehnicianul a anunțat că nu își simte postul amenințat.

Miza partidei și-a pus puternic amprenta pe evoluția ambelor echipe, astfel că fotbalul oferit a fost unul sărac în ocazii de poartă. Singurele emoții din startul partidei au fost date de goalkeeperul Viitorului, Cojocaru, care a ieșit neinspirat la o minge, însă execuția lui Popa n-a pus deloc în pericol poarta constănțenilor.

Dussaut de la FC Viitorul a fost cel mai aproape de gol în prima repriză, însă șutul său a ocolit de puțin cadrul porții. În actul secund, partida s-a desfășurat după aceeași partitură, cu ambele echipe preocupate mai degrabă să nu primească gol. În finalul meciului lucrurile s-au mai animat, iar Tsoumou putea da lovitura decisivă, însă a lovit defectuos balonul și acesta s-a scurs în afara terenului.

S-a terminat 0-0, rezultat care nu avantajează nici una din echipe în calculele calificării în play-off.

Un pic dezamăgit pentru că echipa a jucat. Și mai ales în repriza a doua am avut ritm, am presat, am adus mingea în fața porții. Dar cum s-a întâmplat și în ultimele meciuri, nu reușim să înscriem. Și dacă nu înscrii, nu ai cum să câștigi. Așa ca atitudine, agresivitate și prezență în joc nu am ce să reproșez. Adversarii noștri doar s-au apărat și au jucat cu mingii lungi. Singurele lor situații sau ocazii mai mari au fost pe ezitarea lui Cojocaru care a fost de două ori sau de trei ori când a ezitat și ei puteau să înscrie. Dar în rest, ei nu au fost periculoși și nu ne-au făcut probleme”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

Dacă până acum constănțenii sperau la o revenire de senzație în lupta pentru calificarea în play-off, această remiză i-a scos practic din cursă, ei rămânând doar cu șanse pur teoretice.

Acum lucrurile sunt clare. E greu. Deci mai sunt nouă puncte în joc și cu 40 de puncte nu ai nicio șansă să te califici în play-off. Și dacă s-a pierdut această calificare în play-off s-a pierdut din cauza noastră. Pentru că am pierdut puncte așa aiurea și mai ales alea trei puncte cu Sepsi și cu CFR în minutul 92 când nu ai voie. Deci mai era un minut de prelungire și ne-am relaxat când nu trebuia și sunt puncte importante”, a mai declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

După această remiză, a opta în 13 partide disputate în 2021, FC Viitorul se menține pe locul 11, cu 31 de puncte, la șase lungimi distanță față de ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

În runda următoare, constănțenii joacă în deplasare, contra celor de la FC Botoșani, ocupanta poziției a cincea în clasamentul Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233