dobroge.tv

Live

Simona Halep s-a răzgândit

18 martie 2021
Publicitate

La doar câteva zile după demisia lui Florin Segărceanu din funcția de antrenor nejucător al echipei de FED Cup, Simona Halep a dat o veste mult așteptată de fanii tenisului din România. Constănțeanca s-a decis să se alăture celorlalte tricolore și să evolueze împotriva Italiei în confruntarea de la mijlocul lunii aprilie.

La doar trei luni după ce a anunțat că nu va participa la confruntarea dintre România și Italia din Fed Cup, Simona Halep s-a răzgândit și s-a hotărât să se alăture celorlalte tricolore la mijlocul lunii aprilie.

Constănțeanca a pus această schimbare de atitudine pe seama programului mai lejer din această perioadă, care îi permite să includă și meciurile din Fed Cup.

Coincidență sau nu, anunțul vine însă la doar câteva zile după demisia lui Florin Segărceanu din funcția de antrenor nejucător al echipei României, locul acestuia fiind luat acum de Monica Niculescu.

Confruntarea cu Italia de la jumătatea lunii aprilie se va juca la Cluj, care a devenit casa echipei de Fed Cup a României.

Totuși, față de ultimele meciuri, Sala Polivalenta nu va putea fi plină, din cauza pandemiei, dar Simona Halep speră, totuși, ca luna viitoare 30 sau 40% din capacitatea arenei să fie ocupată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233