dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” din Tomis, învinși de „militari”

18 martie 2021
Publicitate

BC Athletic a ratat de puțin prima victorie în actuala stagiune a Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii au cedat aseară în fața celor de la CSA Steaua București la o diferență de patru puncte, după o partidă echilibrată din primul și până în ultimul minut.

Cele mai mici detalii și un ghinion teribil au făcut ca reprezentanta Constanței în Liga Națională de baschet masculin să rateze prima victorie în campionat.

După înfrângerea categorică suferită marți, elevii lui Alexandru Olteanu au intrat mult mai motivați în teren miercuri seară, contra celor de la CSA Steaua București, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a.

După un prim sfert încheiat la egalitate, scor 20-20, formația din capitală a intrat la pauză cu un avans de doar trei puncte pe tabela de marcaj. Acesta s-a dovedit a fi însă decisiv în economia partidei, care a fost câștigată în cele din urmă de „militari” la o diferență de doar patru puncte, scor 69 la 65.

Printre remarcații din tabăra constănțeană se numără Iulian Orbeanu, autor a nu mai puțin de 18 puncte, și Siler Schneider, cu 16 puncte. Din păcate, în urma acestui rezultat, BC Athletic rămâne fără victorie în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin, fiind ultima în clasament, cu 14 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate.

După aceste confruntări, constănțenii au o zi de pauză, urmând ca vineri să continue partidele din cadrul turneului ce se desfășoară în Sala Sporturilor din Voluntari.

Constănțenii vor întâlni de la ora 20.00 chiar gazda întrecerii, CSU Voluntari, ocupanta locului patru în clasamentul campionatului.

Turneul ilfovean se va încheia sâmbătă pentru elevii lui Alexandru Olteanu, când vor mai întâlni o dată pe ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca, într-o partidă restantă din etapa întâi a Ligii Naționale la baschet masculin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233