dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța joacă meciul ultimei șanse

16 martie 2021
Publicitate

FC Viitorul își joacă mâine ultima șansă de a rămâne în calculele calificării în play-off-ul campionatului. Constănțenii primesc la Ovidiu vizita celor de la Chindia Târgoviște, una dintre formațiile care speră și ele la un loc în primele șase echipe ale Ligii Întâi.

FC Viitorul reușește cu greu să mai câștige în Liga Întâi. În afară de victoriile contra lui Dinamo București FC Hermannstadt, echipe care ocupă ultimele locuri ale clasamentului, formația constănțeană a înregistrat numai remize și înfrângeri în 2021.

Astfel, din 12 partide disputate în Liga Întâi în acest an, elevii lui Mircea Rednic au obținut numai 13 puncte, astfel că șansele la o calificare în play-off sunt acum doar matematice. Și asta în condițiile în care alte șase formații se luptă pentru cele două locuri rămase libere.

Printre acestea se numără să adversara Viitorului de miercuri, Chindia Târgoviște, care are cu cinci puncte mai multe decât constănțenii, însă și un meci în plus disputat.

Noi vorbim de celelalte echipe. Rezultatele sunt în favoarea noastră, problema e că noi n-am reușit, mai ales în astea două meciuri pe care le-am avut cu Clinceni și cu cei de la Sibiu. Aici trebuia să câștigăm. Pierdem teren. Șanse mai sunt, noi avem patru meciuri. Trebuie să credem în șansa noastră, dar pentru asta trebuie să facem mai mult, mai ales pe fază ofensivă”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța

Resemnați par și jucătorii formației constănțene, mai ales că multe puncte s-au pierdut pe greșeli personale în defensivă.

Din păcate, noi nu mai depindem numai de noi. Trebuie să așteptăm și jocul rezultatelor, dar trebuie să ne facem treaba și să acumulăm puncte ca să putem spera la play-off”, a declarat Romario Benza, FC Viitorul Constanța.

Înaintea acestei runde, constănțenii se află pe locul 11 al clasamentului, cu 30 de puncte, la șapte lungimi distanță de FC Botoșani și Academica Clinceni, formațiile care ocupă ultimele două locuri care asigură prezența în play-off, însă au și un meci mai puțin disputat.

FC Viitorul – Chindia Târgoviște, contând pentru etapa cu numărul 28 a Ligii Întâi, se joacă miercuri după amiază, la Ovidiu, cu începere de la ora 17.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233