dobroge.tv

Live

Calificare decisă la ultimul fluier

15 martie 2021
Publicitate

FC Farul luptă până în ultima clipă pentru calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Întâi. Constănțenii au câștigat sâmbătă, la limită, partida cu formația Comuna Recea și sunt acum pe locul patru, la un singur punct de liderul ASU Poli Timișoara. În ultimul meci „marinarii” joacă în deplasare, contra celor de la U Craiova 1948.

Final nemaiîntâlnit de sezon în Liga a doua. Cu doar două etape rămase de disputat, numele celor șase echipe care se vor lupta în play-off pentru promovare este departe de a fi cunoscut.

Nu mai puțin de 11 echipe sunt despărțite de doar cinci puncte în jumătatea superioară a clasamentului, astfel că orice punct câștigat sau pierdut poate influența decisiv calculele.

Printre acestea se numără si Farul Constanța, care este momentan pe locul patru, cu 31 de puncte, însă are un meci în plus disputat față de cele mai multe dintre contracandidatele la un loc în play-off. Pentru „marinari” totul se va decide pe 23 martie, atunci când este programat ultimul meci din sezonul regular, contra celor de la U Craiova 1948.

Este cel mai important meci, pentru că este meciul care urmează și meciul care ne poate duce în play-off. Nu am tras cu ochiul la nicio partidă, pentru că depindem doar de noi și trebuie să câștigăm meciul de la Craiova. Sunt bucuros, într-un fel, că jucăm ultimul meci al etapei următoare, pentru că eu o să consider meciul ca fiind primul din ultima etapă. Este un lucru bun că acest club a renăscut, nu cred că ne-am făcut de râs în această perioadă. Încercăm să fim pregătiți și să luptăm până la final, nu se poate spune că am fost dominați în vreo partidă de când a început acest nou proiect și cred că băieții mei trebuie să fie felicitați. Dar sper ca după partida de la Craiova să ne bucurăm cu toții de accederea în play-off”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Meciul Farului Constanța cu fostul lider al Ligii a doua la fotbal, U Craiova 1948, se joacă marţi, 23 martie, de la ora 19.30, fiind ultimul al etapei a 20-a din sezonul regular.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233