dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” din Tomis reiau meciurile oficial

15 martie 2021
Publicitate

După mai bine de o lună de pauză, „gladiatorii” din Tomis revin în Liga Națională de baschet masculin. BC Athletic participă începând de marți la un nou turneu din campionat ce va avea loc la Voluntari. Constănțenii vor juca nu mai puțin de patru meciuri în decurs de cinci zile, printre care și restanța din prima etapă a campionatului.

Așteptarea a luat sfârșit pentru BC Athletic Constanța, care reia începând de marți confruntările în Liga Națională de baschet masculin. Formația pregătită de Alexandru Olteanu va disputat în decurs de cinci zile patru etape de campionat, printre care se numără și restanța din prima rundă, pe care n-au putut-o disputa anul trecut din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Prima confruntare are loc marți, de la ora 17.00, și se anunță una de foc pentru constănțeni. Aceștia vor întâlni pe ACS Banca Transilvania Cluj Napoca, formația de pe locul doi al clasamentului și cel mai probabil noul lider după acest turneu. De altfel, cele două echipe se vor întâlni și pe 20 martie, tot la Voluntari, atunci când este programată partida restanță a constănțenilor.

Între cele două confruntări, BC Athletic va da piept miercuri cu CSA Steaua București, după care va avea o zi de pauză până la confruntarea cu proaspăta câștigătoare a Cupei României la baschet masculin, CSO Voluntari.

Înaintea turneului ce va avea loc în Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari, BC Athletic Constanța ocupă ultima poziție în clasamentul Ligii Naționale la baschet masculin, fiind singura echipă din campionat fără nici o victorie în 12 meciuri jucate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233