dobroge.tv

Live

Final de sezon cu cinci finale pentru Viitorul Constanța

12 martie 2021
Publicitate

FC Viitorul nu a renunțat la posibilitatea calificării în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal. Rămași în cursa pentru primele șase locuri ale clasamentului doar cu șanse matematice, constănțenii sunt obligați să câștige mâine la Mediaș, contra celor de la FC Hermannstadt.

Evoluția sub așteptări a fotbaliștilor de la FC Viitorul din acest început de an a îndepărtat formația constănțeană de obiectivul fixat la începutul anului. Astfel, cu cinci meciuri rămase de disputat din sezonul regular, calificarea în play-off-ul Ligii Întâi intră acum mai degrabă la categoria miracolelor, însă constănțenii nu renunță.

Cinci victorii în ultimele etape și un joc al rezultatelor favorabil, le-ar putea asigura elevilor lui Mircea Rednic prezența între primele șase echipe ale campionatului. Până atunci însă, FC Viitorul trebuie să învingă sâmbătă pe FC Hermennstadt, la Mediaș, în etapa cu numărul 27 a campionatului.

Suntem obligați, dacă vrem să mai sperăm să ajungem în play-off, suntem obligați să câștigăm cele cinci meciuri. Ne așteaptă un meci greu, e și deplasare lungă, plus că sunt un pic îngrijorat de cum va arăta terenul, pentru că, cu o seară înainte, Craiova va juca cu cei de la Mediaș la 20.30, noi vom juca la ora 14.30. Plus că au fost ploi, a nins. Mai mult ca sigur, terenul nu va arăta foarte bine, de-aia trebuie să fim pregătiți. S-ar putea să fie un meci de luptă”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Ne va aștepta un meci greu, cu o echipă puternică. Cred că vom fi dezavantajați puțin și de teren pentru că vineri joacă Craiova înaintea noastră și pentru noi, sâmbătă la amiază, cred că va fi un teren dificil. Sperăm să câștigăm pentru că noi încă mai sperăm la play-off. Mai avem patru meciuri, plus restanța cu Iașiul și vrem să obținem maximul din aceste puncte și poate ne calificăm în play-off”, a declarat Andrei Artean, FC Viitorul.

Înaintea partidei de sâmbătă, FC Viitorul ocupă poziția a 11-a a clasamentului Ligii Întâi, cu 29 de puncte. Constănțenii sunt la opt lungimi distanță de primul loc de play-off, ocupat acum de Academica Clinceni, însă au și un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, formația din Sibiu este penultima în clasament, cu 22 de puncte.

FC Hermannstadt – FC Viitorul, contând pentru etapa a 27-a a sezonului regular, se joacă sâmbătă după amiază, la Mediaș, cu începere de la ora 14.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233