dobroge.tv

Live

Aurelian Chițu a revenit la antrenamente

10 martie 2021
Publicitate

Mircea Rednic are parte de vești bune înaintea ultimelor partide din sezonul regular al Ligii Întâi la fotbal. Atacantul Aurelian Chițu a revenit la antrenamente după o jumătate de an și este gata să pună umărul la calificarea Viitorului în play-off.

Perioada petrecută departe de gazon a fotbalistului Aurelian Chiţu s-a încheiat în cele din urmă. Atacantul Viitorului, care va împlini 30 de ani la finalul aceste luni, a revenit la antrenamentele echipei, după ce a fost nevoit să ia o pauză de şase luni din cauza problemelor medicale.

În luna septembrie a anului trecut, el a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1.

În urma controlului medical efectuat, s-a constatat că fotbalistul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng, fiind necesară intervenţia chirurgicală. La jumătate de an de la acel moment, Chiţu s-a refăcut şi este din nou alături de colegi la pregătire.

Aurelian Chiţu, din nou alături de negri-albaştri la antrenamente! Şase luni au trecut de la accidentarea suferită de atacantul nostru la un antrenament”, a fost mesajul celor de la FC Viitorul postat pe pagina oficială de internet.

Cu cinci etape rămase de disputat din sezonul regular, formația constănțeană este angrenată în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal.

Viitorul este pe locul 11 al clasamentului, la opt puncte distanță față de ocupanta locului șase, Academica Clinceni, însă și un meci mai puțin disputat.

Constănțenii joacă sâmbătă în etapa a 27-a contra celor de la FC Hermannstadt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233