dobroge.tv

Live

Trei „delfini” la naționala de cadeți a României

09 martie 2021
Publicitate

După naționala de seniori, HC Dobrogea Sud furnizează forte proaspete și reprezentativei de cadeți a României. Nu mai puțin de trei tineri handbaliști ai formației de pe litoral participă începând de astăzi la un stagiu de pregătire ce are loc la Timișoara.

David Pavlov, Daniel Paraschiv și George Teodor Ștefan sunt cei trei tinerii handbalişti de perspectivă de la HC Dobrogea Sud care au primit convocări la echipa națională de cadeți a României.

Aceștia iau parte începând de marți la un stagiu de pregătire ce se va desfășura la Timișoara până pe 13 martie. În cadrul acțiunii, cadeții tricolori vor susține și două meciuri amicale, contra reprezentativei similare a Serbiei.

Cei trei puști de la Academia HC Dobrogea Sud fac parte din lotul echipei a doua a clubului constănţean și au evoluat în acest sezon în Divizia A.

De asemenea, pe 26 februarie, Ștefan și-a făcut debutul în Liga Naţională, la doar 16 ani și nouă luni. Ștefan și Pavlov evoluează pe postul de extremă dreapta, iar Paraschiv este portar.

După acțiunea de la Timișoara, cei trei se vor alătura echipei de Divizia A, care va susține, între 18 și 21 martie, la Buzău, meciurile din etapele 11, 12, 13 și 14, care vor pune practice capăt acestui sezon în campionatul național de cadeți.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233