dobroge.tv

Live

Farul, obligată să câștige la Slatina

05 martie 2021
Publicitate

După victoria la limită obținută contra celor de la Viitorul Târgu Jiu, FC Farul este obligată să câștige și partida de mâine, cu CSM Slatina, pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în play-off. Chiar dacă oltenii sunt doar pe locul 18 al clasamentului, antrenorul Ianis Zicu se așteaptă la o replică serioasă din partea acestora, mai ales că joacă pe propriul teren.

Finalul sezonului regular al Ligii a doua se arată mai strâns ca niciodată, cu nu mai puțin de zece echipe luptând pentru calificarea în play-off-ul de promovare. Printre acestea se regăsește și FC Farul Constanța, care este la doar două puncte de primele șase poziții ale clasamentului cu doar trei meciuri rămase de disputat.

Elevii lui Ianis Zicu speră ca după partida de sâmbătă dimineață, de pe terenul celor de la CSM Slatina, acest prag să fie depășit. Antrenorul constănțenilor rămâne însă precaut, în ciuda faptului că oltenii ocupă doar locul 18 în clasament, reușind să adune doar 13 puncte în cele 15 meciuri disputate în acest sezon.

O partidă dificilă. Echipa de la Slatina arată mult mai bine pe acest început de sezon, chiar dacă au înregistrat două rezultate negative. Într-un meci de la Cluj a fost echipa mai bună, care a avut mai multe oportunități de a marca, din păcate au primit gol la ultima fază, iar lucrul acesta cred că-i va motiva și mai mult pentru partida pe care o vor juca împotriva noastră pentru că au văzut că au jucat bine și că se poate.

Nu mă iau după locul din clasament pentru că jocul lor nu arată pentru locul pe care se află în acest moment. Este important ca noi să fim pregătiți, să ne luptăm pentru fiecare minge pentru că sunt convins că ei vor răspunde cu aceeași monedă și meciul va fi foarte intens. Cred că acest meci în deplasare trebuie să ne facă pe noi să înțelegem că doar cu o victorie o să fim în lupta pentru play-off”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța

Marcatorul singurului gol din victoria contra celor de la Viitorul Târgu Jiu, Liviu Mihai, a trecut rapid peste bucuria succesului din runda precedentă și se gândește acum numai la partida cu CSM Slatina.

A fost ceva extraordinar. Dar din ce punct de vedere? Că am reușit să câștigăm. Aveam o nevoie extraordinară de această victorie. Practic era un meci de șase puncte și fără să reușim să câștigăm cu Târgu Jiu nu cred că mai aveam nicio șansă la accederea în play-off.

Până la urmă, dacă nu reușim să câștigăm la Slatina, practic punctele astea au fost degeaba. Deci mergem acolo încrezători. Suntem conștienți că fără să câștigăm la Slatina nu mai putem să facem nimic pentru play-off”, a declarat Liviu Mihai, FC Farul Constanța.

Înaintea confruntării de sâmbătă, FC Farul Constanța se află pe locul 11 al clasamentului Ligii a doua, cu 24 de puncte, la două lungimi de poziția șasea, care asigură prezența în play-off, ocupată acum de Universitatea Cluj.

CSM Slatina – FC Farul Constanța, contând pentru etapa a 18-a a Ligii a doua, se joacă sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233