dobroge.tv

Live

Încă un brazilian la Viitorul Constanța

05 martie 2021
Publicitate

Chiar dacă prezența în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal este pusă sub semnul întrebării, FC Viitorul continuă să transfere jucători. După aducerea lui Tsoumou, Babunski sau Jo Santos, formația constănțeană se arată acum preocupată și de compartimentul defensiv, pe care caută să îl întârească cu un brazilian care a jucat doar 18 partide în ultimii doi ani și jumătate.

Fundașul brazilian Marquinhos Pedroso este noul jucător al formației FC Viitorul, cu care a semnat joi seară un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Pedroso a venit la formația constănțeană din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de bulgarii de la Botev Plovdiv la începutul acestui an.

El evoluează pe postul de fundaș stânga și va trebui să acopere golul lăsat de plecarea olandezului Bradley de Nooijer în campionatul Ucrainei, la Vorskla Poltava.

Am semnat pentru că am auzit numai lucruri bune. Am discutat înainte cu Jo (n.r. Jo Santos), care este și el Brazilian și știe care este stilul nostru de a juca. El mi-a spus și care sunt condițiile de pregătire de aici, despre ce înseamnă Viitorul atât în România, cât și în Europa. Toată lumea spune numai lucruri bune despre club, așa că am venit aici pentru că am încredere în acest proiect, cred că putem face lucruri bune aici și sunt gata să trecem la treabă”, a declarat Marquinhos Pedroso, FC Viitorul Constanța.

În cariera sa Marquinhos Pedroso a mai jucat pentru DC United, FC Dallas, Figueirense, Ferencvaros, Gaziantepspor, Gremio și Botev Plovdiv, de aceasta din urmă despărțindu-se la începutul acestui an.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt, Pedroso este evaluat la suma de 300 de mii de euro, iar în ultimii trei ani a evoluat doar 31 de partide.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233