dobroge.tv

Live

Ciobanu și Santos, incluși în echipa ideală

02 martie 2021
Publicitate

După nu mai puțin de opt meciuri în care n-a cunoscut victoria, FC Viitorul a înregistrat în weekend un succes mai mult decât convingător contra lui Dinamo. Cinci goluri au înscris elevii lui Mircea Rednic chiar în Ștefan cel Mare, performanță care nu a trecut neobservată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Atacantul Jo Santos, care a deschis scorul în partida cu Dinamo, și Andrei Ciobanu, autorul unei duble în aceeași confruntare, au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în cel mai bun 11 al etapei cu numărul 25.

Alături de ei, Mircea Rednic a fost desemnat cel mai bun antrenor din această rundă pentru felul în care și-a condus echipa spre victorie chiar în Ștefan cel Mare. În ciuda tuturor acestor recunoașteri, antrenorul constănțenilor rămâne cu picioarele pe pământ.

Important pentru noi sunt cele trei puncte. Pentru că am văzut ți în vestiar o descătușare. Pentru că au fost presiuni din toate părțile și a mea și a conducerii. Mă bucur că ei au înțeles acest moment. Poate și Doamne-Doamne a fost cu noi, ținând cont și de ce s-a întâmplat cu Iașiul. Mai avem o șansă. E mică dar o să ne batem pentru această șansă. Ar fi păcat să renunțăm. Obiectivul nostru rămâne în picioare, chiar dacă e greu. Mai sunt meciuri și eu am încredere în jucători.

Acum noi deja trebuie să ne gândim, nu trebuie să facem acum mare sărbătoare că am câștigat. Sunt trei puncte, trei puncte importante în deplasare și acum noi trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Clinceni”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Cu șase meciuri rămase de disputat în sezonul regular, FC Viitorul este pe locul 11 al clasamentului, la opt puncte distanță chiar de Academica Clinceni, adversara de vineri a constănțenilor, care a jucat însă o partidă în plus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233