dobroge.tv

Live

Szemerjai se alătură Federației Române de Rugby

02 martie 2021
Publicitate

Constanța va avea un reprezentant în cadrul Federației Române de Rugby. În urma alegerilor din weekend, Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, a fost desemnat ca reprezentant al cluburilor de copii şi juniori de rugby din România.

Alin Petrache a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurată la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani.

Preşedintele în exerciţiu a fost votat cu unanimitate de voturi, de cei 72 de de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală.

De asemenea, membrii afiliaţi ai FRR au ales vicepreşedinţii şi membrii din cadrul Biroului Federal. Printre aceștia se numără și directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, prof. Andrei Szemerjai, care a devenit membru al Biroului Federal al FR de Rugby, fiind votat, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri, ca reprezentant al cluburilor de copii şi juniori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233