dobroge.tv

Live

Prima „finală” pentru Farul Constanța

19 februarie 2021
Publicitate

După mai bine de două luni de la ultimul meci oficial disputat în Liga a doua, Farul Constanța se întoarce sâmbătă la lupta pentru promovare. „Marinarii” dispută la Călărași, contra Dunării, prima partidă din cele cinci programate în acest început de an, de care depinde calificarea în play-off-ul campionatului.

Aproape cinci săptămâni au trecut de când Ianis Zicu a sunat adunarea la FC Farul pentru pregătirea ultimelor cinci partide din sezonul regular al Ligii a doua, de care depinde calificarea în play-off-ul de promovare. După un stagiu de pregătire la București și câteva partide amicale disputate în această iarnă, la care se adaugă și meciul de cupă, acum a venit momentul ca „marinarii” să arate că merită să lupte pentru promovarea. Farul joacă sâmbătă, la Călărași, contra unei alte formații cu aspirații la Liga Întâi, Dunărea, care se află pe locul cinci al clasamentului.

Ne bucurăm că am ajuns sănătoși la prima partidă, nu avem probleme de lor și Răzvan Greu a început antrenamentele cu noi. Sper să fim pregătiți pentru această partidă și am încredere că suntem conștienți cu toții de importanța meciului. Este o partidă de șase puncte, întâlnim un adversar care este deasupra noastră în clasament, cu evoluții foarte bune, s-a calificat și în Cupă chiar dacă nu au jucat, moralul lor este ridicat și sunt convins că va fi o partidă foarte grea”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Întradevăr, este primul meci și întotdeauna primul meci vine cu o oarecare presiune. Dar noi ne-am pregătit bine, și în cantonament am făcut antrenamente și suntem focusați pe acest meci”, a declarat Robert Băjan, FC Farul.

Pe lângă adversarul din teren, Ianis Zicu se gândește și la cum se va prezenta suprafața de joc la ora meciului, având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în România în ultima perioadă.

Da, va fi o partidă echilibrată, este clar. Sper să fim pregătiți să ne adaptăm la condițiile terenului că am înțeles că sunt unele probleme, s-ar fi jucat unele partide de Liga 1. A și fost minus ca și temperatură și a înghețat în forma în care era terenul după acea partidă. Trebuie să fim inteligenți, să ne adaptăm foarte repede și să știm să reacționăm în situațiile efective de joc”, a mai declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Înaintea partidei de sâmbătă, FC Farul se afla pe poziția a 12 a clasamentului, cu 20 de puncte, însă la doar un punct distanță de primul loc care asigură prezența în play-off-ul campionatului.

De partea cealaltă, Dunărea este pe poziția a cincea, cu 23 de puncte. Dunărea Călărași – FC Farul Constanța, contând pentru etapa cu numărul 16 a Ligii a doua, se joacă sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 12.30, pe stadion Ion Comșa din Călărași.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233