dobroge.tv

Live

Lupta pentru promovare, decisă la comisii

17 februarie 2021
Publicitate

Cu doar trei zile rămase până la primul meci în Liga a doua din acest an, marinarii au primit astăzi o veste care ascute și mai mult lupta pentru calificarea în play-off-ul de promovare. Federația Română de Fotbal a hotărât să anuleze toate rezultatele formației Turris Turnu Măgurele, care s-a retras din campionat la începutul anului. Decizia îi avantajează pe „marinari”, care pierduseră confruntarea de pe teren propriu.

Aflată pe locul 12 în clasamentul Ligii a doua, FC Farul a primit o veste bună miercuri din partea Federației Române de Fotbal, care încinge și mai mult lupta pentru calificarea în play-off-ul de promovare.

Comisia de disciplină din cadrul FRF a anunțat că a anulat toate rezultatele înregistrate în acest sezon de Turris Turnu Măgurele, după ce aceasta a decis să se retragă din campionat din cauza problemelor financiare. Măsura este una care îi avantajează pe „marinari” și schimbă radical configurația clasamentului Ligii a doua.

În urma modificărilor, Farul a rămas pe poziția a 12-a, tot cu 20 de puncte, însă acum se află la doar un punct distanță de locul șase, care asigură prezența în play-off.

De altfel, cu doar cinci partide rămase de disputat din sezonul regular, nu mai puțin de 13 echipe sunt despărțite de 12 puncte în prima jumătate a clasamentului, astfel că lupta pentru play-off este departe de a fi încheiată.

Sincer, pe mine nu ma interesează ce mișcări de trupe au fost. Important este ce la noi aici, cum ne pregătim. Lupta va fi strânsă cu siguranță acolo sus”, a declarat Ionuț Ursu, FC Farul Constanța.

„Marinarii” așteaptă acum ca FRF să decidă ce se întâmplă și cu partida contra Universității Cluj, care a fost amânată de două ori din cauza cazurilor de COVID-19. Potrivit regulamentului stabilit la începutul sezonului competițional, în această situație, punctele ar trebui să revină Farului la „masa verde”.

Astfel, Farul ar urca până pe locul 5 al clasamentului, cu 23 de puncte, la egalitate cu Dunărea Călărași. De altfel, Farul și Dunărea vor fi adversare sâmbătă, în primul meci oficial din 2021 în Liga a doua, într-o partidă ce se va disputa la Călărași.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233