dobroge.tv

Live

Competițiile de șah se reiau la Constanța

17 februarie 2021
Publicitate

Constanța va găzdui la începutul lunii aprilie prima competiție de șah dedicată juniorilor de la începutul pandemiei de coronavirus. Tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani se vor întrecere timp de aproape zece zile în cadrul Campionatelor Naționale Individuale.

Federația Română de Șah a anunțat marți seară gazda campionatelor Naţionale Individuale pentru juniori la șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări din acest an. Potrivit forului de specialitate, întrecerile pe fiecare categorie în parte, dar și în funcție de vârstă, vor avea loc la Constanța, între 6 și 15 aprilie.

Competiția se va desfășura sub supravegherea Elenei Cristian, organizator internațional din partea Federației Române de Șah. De asemenea, având în vedere că este prima competiție dedicată juniorilor de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, FR Șah a anunțat că toate partidele de la Campionatele Naționale Individuale pentru juniori se vor desfășura cu respectarea măsurilor legale în vigoare, dar și a regulilor proprii anti-Covid, astfel încât sportivii și participanții să fie feriți de o eventuală îmbolnăvire.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233