dobroge.tv

Live

Horia Tecău, calificare rapidă la Australian Open

11 februarie 2021
Publicitate

Horia Tecău a debutat și el cu un succes la Australian Open. Constănțeanul și noul său partener de dublu, brazilianul Marcelo Melo, au avut nevoie de doar 16 minute pentru a se califica în turul următor al primul turneu de Grand Slam al anului.

Horia Tecău și Marcelo Melo, care fac pereche în turneul masculin de dublu de la Australian Open, au avut parte de un debut neașteptat de ușor în competiție.

Cei doi au obținut calificarea în turul secund după doar 16 minute de joc. Cei doi, care sunt cotați cu a șaptea șansă la câștigarea turneului de la Antipozi, au beneficiat de abandonul perechii Krajinovic/Lajovic, care s-a retras la scorul de 3-0 pentru în primul set în favoarea lui Tecău și Melo.

În turul următor, perechea româno-braziliană va întâlni cuplul format din moldoveanul Radu Albot și britanicul Daniel Evans.

Cea mai bună performanță atinsă de Tecău la Australian Open în turneul de dublu masculin este o semifinală jucată în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Tot în acel an, constănțeanul a reușit să câștige competiția de dublu mixt de la Australian Open, unde a făcut pereche cu americanca Bethanie Mattek Sands.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233