dobroge.tv

Live

Calificare dramatică pentru Simona Halep

10 februarie 2021
Publicitate

Simona Halep a trăit periculos în turul secund la Australian Open. Constanțeanca s-a calificat cu emoții în faza următoare a primului turneu de Grand Slam al anului după o partidă încheiată în trei seturi și peste două ore și jumătate de joc în fața australiencei Ajla Tomljanovic.

După debutul lejer de la Australian Open, în care a pierdut doar trei game-uri în fața Lizettei Cabrera, Simona Halep a avut parte de o ripostă mult mai dură din partea favorite gazdelor, Ajla Tomljanovic.

Australianca și-a trecut în cont primul set cu scorul de 6-4, profitând și de serviciul neconvingător al Simonei Halep. De altfel, în primul parțial constănțeană i-a permis de trei ori adversarei sale să realizeze break-ul.

Lucrurile au mers la fel de rău și în setul secund, până spre jumătatea acestuia, când Halep s-a dovedit mai inspirată și a restabilit egalitatea la general după un nou 6-4.

În decisiv, Tomljanovic a condus cu 5-2 și a avut șansa de a închide meciul cu propriul serviciu, dar constănțeanca a avut o revenire de senzație și a câștigat în cele din urmă setul cu 7-5, obținând și calificarea în turul trei după mai bine de două ore și jumătate de joc.

În turul 3, Halep, care este a doua jucătoare a lumii în ierarhia WTA și a doua favorite la câștigarea turneului, o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova. Cele două nu s-au mai confruntat niciodată în circuitul WTA, în proba de simplu.

Pentru prezența în turul 3 de la Australian Open, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 165.228 de dolari din partea organizatorilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233