dobroge.tv

Live

Sorana Cîrstea a dat lovitura la Australian Open

10 februarie 2021
Publicitate

Sorana Cîrstea a produs una dintre surprizele celei de a treia zile de la Australia Open. Românca a învins-o pe a noua favorită a turneului de la Antopozi, cehoaica Petra Kvitova, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1.

Sorana Cîrstea continuă și ea parcursul la ediția din acest an a Australian Open. Românca, ocupantă locului 68 WTA, a produs surpriza zilei și a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, a noua favorită a turneului de la Antipozi.

Bucureșteanca de 30 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1 după două ore de joc, bifând astfel una dintre cele mai importante victorii ale carierei.

Succesul ei este unul cu atât mai surprinzător cu cât ea a acuzat că a fost oprită de la antrenamente înainte de Australian Open din cauza perioadei de carantinare impusă de organizatori.

Cel mai important lucru în momentul de față este recuperarea. Am fost una dintre jucătorii care au avut parte de o carantină grea. Așa că acum, după ce am jucat două ore la 30 de grade Celsius pot spune că sunt mai epuizată decât de obicei. Este impresionant pentru mine că am reușit să revin după 15 zile în care nu am lovit mingea și să joc la nivelul la care am făcut-o astăzi. Nu mă așteptam”, a declarat Sorana Cîrstea.

În turul următor, Sorana va da peste o altă reprezentantă a Cehiei, Marketa Vondrousova, ocupanta locului 20 în clasamentul WTA.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233